Increderea in sine

Love

Oricare ar fi statutul social-singur, relație sau parteneriat pe termen lung, mulțumirea de sine este ceea ce vă ajută cel mai mult și ridică o relație(chiar și aceea cu voi înșivă)  și ajută să vă găsiți un partener care să vă aducă aceeași mulțumire.

Dacă așteptați pe cineva care să umple vreun gol, în orice privință, aveți mai mici șanse să experimentați calitățile pe care vi le doriți, fiindcă le căutați în afară, în loc să le generați sau să le căutați în interiorul vostru și să vă umpleți din interior.
Când vă simțiți dependent de ceva care vine din afară, aceasta poate bloca primirea acestui dar. Când renunțați la atașament și la sentimentul de gol și când știți că meritați ceva(ceea ce se întâmplă tot timpul), puteți atrage mai repede în viață ceea ce căutați, prin dorință și intenție.


Deși sună ca un clișeu, este adevărat: iubirea de sine face orice relație mai frumoasă fiindcă relația cu ceilalți reflectă relația pe care o ai cu tine însuți, ca și credințele, gândurile, sentimentele.

Nu trebuie să fii perfect pentru a fi iubit și pentru a avea iubire în viață. Dimpotrivă. Când ești autentic, atragi adevărata dragoste. Dacă simți că nu ești tu, ceva nu e în regulă, iar iubirea de sine este medicamentul.


Iubindu-te, acceptându-te și dându-ți valoare vei aduce dragostea chiar acum, dragostea ta, iar aceasta va fi un catalizator pentru atracția unei iubiri adevărate din partea celorlalți și te va face capabil să oferi dragoste celorlalți.


Un partener va avea, ca și tine, momente de slăbiciune, zile mai bune sau mai rele și vei accepta mult mai mult dacă te vei iubi pe tine așa cum ești și te vei accepta.


Este natural și normal să dorești o relație intimă sau ca cea existentă să devină mai profundă(chiar dacă sunt temeri și rezistențe în jurul acestui subiect).


Dacă relația este crema unei deja delicioase prăjituri care este viața ta, va fi cu atât mai bună și mai apreciată.


Dacă ai picat în capcana în care nu reușești să găsești ceea ce cauți, soluția este să descoperi oaza de iubire din interior să te conectezi cu Sursa și să primești dragostea neconcondiționată care este mereu disponibilă.
Prăjitura pe care ai pregătit-o pentru tine, cu iubire pentru tine și pentru adevărata ta natură, va atrage ingredientele complementare în ceea ce privește oameni și relații, ca și succesele și situațiile din viața ta.
Iubirea pentru sine este un ingredient foarte bun pentru fericirea care durează.

Dacă vrei ca viața ta să fie fericită, plină de dragoste și de succes, o inimă deschisă este cheia.

Dragostea este mereu în aer. Deschide-ți inima și o vei putea respira.
Iubirea pentru tine este vindecătoare fiindcă hrănește inima, elimină blocajele, clădește puterea din interior și te face să te simți mult mai deschis pentru dragoste, inclusiv să primești mai mult din ceea ce Universul are pentru tine, în fiecare moment și să împărtășești dragostea celorlați.

Viața ta va reflecta felul în care te simți în legătură cu tine și ce se întâmpă în interior.

Propriul tău teren interior și patern-urile din conștient. Manifești o realitate determinată de dorințele, credințele, imaginația, gândurile, sentimentele, alegerile, acțiunile tale. Un singur lucru va înflori în viața ta în toate domeniile, fără deliberare-IUBIREA:
Iubirea este ca soarele însuși, care transformă lumea în frumusețe și flori.


6 MODURI prin care îți poți îmbunătăți viața sentimentală.

Responsabilitatea

Ia puterea în mâinile tale. Dacă ești responsabil, poți schimba tot ceea ce depinde de tine. Responsabilitatea aduce libertate și forță. Realizează că TU ești creatorul realității pe care o trăiești și vezi ce ai creat și cum ai dat voie situațiilor negative să apară. Iartă-te și schimbă !
Unul dintre cele mai rapide moduri de a-ți îmbunătăți viața este să începi să realizezi că tu ești autorul vieții de până acum și să încerci să schimbi script-ul. Dacă e ceva ce nu merge în viața ta, există credințe negative în legătură cu aceste situații ? Ce atitudine nu a funcționat ? Cum te-ai gândi, simți și cum ai acționa diferit de cum ai făcut până acum, pentru a te alinia scopurilor către care tinzi ?

Dulce


Când ești îndrăgostit, te simți jucăuș sau tandru, iar căldura îți iese pur și simplu din inimă.
Căldura este nectarul iubirii. Dacă te deschizi căldurii din interiorul tău și frumosului din viața ta, asta va topi gheața din jurul inimii tale și a celorlalți, oferindu-ți acces la mai multe momente de căldură și iubire.
Viața e caldă, descoperă asta în tot ceea ce întâlnești.
Nu cred că această căldură trebuie așteptată numai de la femei. Ea există în fiecare inimă omenească, deci ar trebui să existe și la bărbați.


Exprimă-ți dragostea, atenția și grija


Să-ți reții iubirea, orice motiv ar exista, va ajunge să te rănească pe tine.
Poți avea curajul să fii vulnerabil și să îți deschizi inima, iar relațiile care ți se potrivesc vor apărea de aici. Este vindecător și plin de inspirație pentru ceilalți și crează un spațiu pentru ca ei să se poată deschide, creând un motiv pentru intimitate și tandrețe.
Ai atât de multă frumusețe în inimă ! Nu o ascunde !

Lasă să treacă !

Pentru a avea mai multă iubire în viață, trebuie să lași să treacă ceea ce stă în calea acestei dorințe. Dacă e vorba de o situație, slujbă sau relație care nu îți mai servește(dar trebuie să explorezi de ce ai ajuns să atragi același scenariu-nimic nu se va schimba până nu o faci!).
Poți vindeca niște sentimente lăsându-le să treacă prin tine(teamă, vinovăție, furie, durere), atitudini și stări negative(judecata, controlul, jignirile, competiția, aroganța, lipsa de sinceritate) obiceiurile proaste sau rezistențele(tărăgănarea, secretomania, evitarea, lipsa de maturitate).

Dacă nu știi cum să lași sentimentele să se vindece, începe prin a-ți dori asta. Mărturisește-ți intenția de a face asta. Scrie ce vrei să treacă pe o hârtie și arde hârtia sau imaginează-ți că dizolvi acea situație în ochiul minții, în timpul unei meditații.
Tratamentele cu energie pot fi moduri, deasemeni, plăcute de a elibera, transforma și transmuta energia și a scăpa de ceea ce nu mai dorești.

Acceptarea, iertarea și compasiunea

Dacă ai o problemă de relație, fie cu tine, fie cu alții, elixirul acceptării, iertării și compasiunii va ajuta mereu la vindecare și la transformarea ta și a situației. Începe prin a accepta toate sentimentele pe care le ai și simte că ele trec prin tine și sunt eliberate.
Ceea ce accepți lași mai repede să treacă și eliberezi.
Ia-ți timp să te accepți pe tine, viața și pe ceilalți, așa cum ești/este/sunt.

Dăruirea

Dăruirea este una dintre cele mai mari bucurii umane. Să-ți exprimi dragostea, grija și să_i servești pe alții este foarte reconfortant și îți va îmbogăți viața din plin.
Adu-ți aminte mereu : Dragostea bucură și atunci când este dăruită și atunci când este primită.
Sunt multe moduri prin care poți dărui: timp, grijă, energie, atenție, iubire, informație, bani, suport, bucurie.
Dă din ceea ce ești, fă cadouri, pune-ți forța și talentul la încercare pentru ceilalți.
Ascunzându-le, îți vei produce durere și vei sărăci lumea de lucrurile pe care ai să i le dai.
Talentele tale sunt daruri pe care le ai cu tine în viața asta, pentru a-i ajuta pe alți oameni în viețile lor.
Dă, deasemeni, pentru tine ! Tratează-te ! Îngrijește-te ! Fii acolo pentru tine ! Fă ceea ce îți aduce bucurie !
Și mai ales, nu uita !
Numai prezența ta este un dar ! Oriunde ai fi, cu oricine ai fi, fii acolo !