Relatie karmica

Cum recunoști un suflet pereche sau o întâlnire karmică

Cum faci diferența dintre un suflet pereche și o întâlnire karmică ?

Exista nenumărate materiale despre sufletele pereche incepand de la poveștile unor persoane pâna la explicații ezoterice și hărți astrale complexe.

Se spune că sufletele pereche au trăit cândva o iubire atât de puternică intr-una din viețile anterioare, incât se intâlnesc și in viața actuală, iar iubirea lor este la fel de profundă și intensă, reprezentând continuarea dragostei de atunci.

Intâlnirea cu sufletul pereche este un moment in care cunoști o persoană și ai un puternic sentiment de familiaritate, ca și cum v-ați cunoaște de o viață. Instantaneu, se instalează o conexiune profundă, inexplicabilă, ce transcede atracția fizică, iar semnalele că veți forma un cuplu perfect sunt tot mai mari.

Sufletele pereche se regăsesc pentru că au ceva să-și transmită sau preda diferite lecții pentru o evoluție pozitivă în această viață. Intâlnirea lor are ca scop îndeplinirea unui țel comun, un proiect de o mare importanță pentru cei din jur și se vor ajuta reciproc pentru a-l duce la bun sfârșit.

Semne ca ai intâlnit sufletul pereche

Este greu de descris in cuvinte ce senzații percepi atunci când iți intâlnești sufletul pereche. Nu există doar atracție fizică, emoțională, sexuală, simți și percepi că este mult mai mult și că va exista pentru totdeauna. Iubirea este atât de mare și profundă incât orice depărtare de sufletul tău pereche iți produce stări de rău, in special stări de leșin, un fel de devitalizare a corpului, dureri de inimă etc. Rănile emoționale care apar in timpul relației pot fi resimțite mult mai adânc și mai dureros decât ar fi simțite in relațiile obișnuite. 

1.Comunicare fără cuvinte

Simți un fior inexplicabil atunci când privești persoana respectivă și o ințelegi chiar dacă va știți doar de câteva secunde. Sufletele pereche se recunosc imediat și conversația decurge fără efort de parcă vă cunoasteți de secole, cel mai posibil din vieți anterioare.

2.Crești și te dezvolți

Alături de sufletul pereche nu trebuie să porți măsti, poți fi tu, cu toată naturalețea și dezinvoltura pe care le ai. Mai mult, alături de sufletul pereche te simți apreciat/a și respectat/a exact așa cum ești, fără să te temi de respingere.

Cu toții dorim să ne dezvoltăm și să creștem, iar alături de sufletul pereche aceste lucruri se accelerează.  Simți că te impinge de la spate să-ți urmezi drumul, te incurajează să ieși din zona de confort și să-ți indeplinești obiectivele. Sufletul pereche nu te ține pe loc și nu te dă inapoi. Sunteți in această experiență impreună pentru a vă “crește” unul pe celălalt. 

Există unele diferențe intre intâlnirile karmice și cele cu suflete pereche.

Intâlnirea karmică este precedată de tot felul de intâmplări și coincidențe stranii, potriviri de neințeles care dovedesc ca a intervenit mâna destinului. Este aproape prevestită și nu se poate fugi din calea ei: este intensă și tulburătoare emoțional.

Când apare o intalnire karmică, aceasta va fi precedată de tot felul de coincidențe stranii. Cei doi vor fi intr-un loc anume, se vor reintâlni “intamplător”, vor fi mai multe situații care arată, în mod clar, că mâna destinului este in joc și nu liberul arbitru al persoanelor.

Durata intâlnirii karmice este variabilă: câteva luni sau câțiva ani.

Cele două suflete s-au intâlnit cu un motiv și când acel scop a fost atins apar din nou acele coincidențe și intâmplări care arată ca este momentul ca fiecare să-și urmeze propriul drum in viață.

Intâlnirea cu sufletul pereche este mai mult decât o intalnire karmică, seamănă cu aceasta și de aceea sunt și ușor de confundat.

Există însă câteva amanunte: sufletele pereche au o compatibilitate foarte bună, se ajută, se completează și se susțin reciproc în dezvoltarea personală și evoluția spirituală.

Când iți intâlnești sufletul pereche, observi de asemenea o serie de coincidențe, sincronicități, tot felul de situații speciale care vă aduc unul lângă celălalt din ce in ce mai mult. Față de intâlnirea karmică, sentimentul care vă inundă in apropierea sufletului pereche este pur pozitiv, de liniște, relaxare și libertate, puteți fi voi inșivă.

Atenție, dacă simțiți atracție și iubire față de persoana respectivă dar și un anumit blocaj, de parcă nu v-ați putea exprima in mod liber ceea ce simțiți, atunci acea intâlnire nu este cu sufletul pereche, ci este o intâlnire karmică.

Un alt aspect relevant este și durata relației pentru ca față de intâlnirea karmică, liniile destinelor se impletesc armonios pentru sufletele pereche și pe tot parcursul vieții sunt de nedespărțit, se reinventează mereu, “imbătrânesc” fericite impreună, se caută și se redescoperă in viața următoare.

Fiecare persoană pe care o intâlnești pe Pământ este aici ca să te invețe câte ceva. Indiferent cu cine ești in acest moment, ai incredere că această persoană este lângă tine pentru că ai nevoie de ea în acest moment.