Marea iubire

Femeile și bărbații privesc diferit o relație

Dacă ar înțelege cum gândesc femeile când e vorba despre o relație, ar reuși mult mai ușor să se conecteze cu ele în toate fazele unei relații.

Majoritatea oamenilor și știu că modul de a gândi al femeilor diferă de cel a bărbaților.

Iată câteva dintre cele mai importante elemente care pot ajuta un bărbat să atragă mai ușor o femeie, să construiască o relație cu ea și chiar să îmbunătățească relația fizică.

Ce le atrage pe femei ?

Bărbații fac greșeala să creadă că femeile gândesc la fel ca ei. Dacă un bărbat consideră aspectul fizic ca fiind cheia atracției, consideră că femeile sunt atrase de barbații care arată bine.

Studiile, ca și conversațiile pe care le porți cu femeile, arată că ele nu consideră foarte important aspectul unui bărbat. Ceea ce le atrage mai mult este ca bărbatul să fie sigur pe el și să se simtă bine cu sine însuși.

Mulți bărbați cred că modul de a le arăta femeilor că încrederea în ei înșiși este felul în care stau de vorbă cu ele. Când un bărbat nu are încredere în el în prezența femeilor, tinde să vorbească mai repede și mai tare decât de obicei. Dacă poți păstra un ton normal și să vorbești fără să te repezi, vei arăta acea încredere pe care femeile o găsesc atractivă.

Ce vor femeile de la un bărbat

Dacă femeilor nu le pasă prea mult dacă arăți bine, sunt interesate însă de felul în care te prezinți în public. Dacă bărbații trec foarte repede peste detalii, pentru femei detaliile sunt foarte importante.

Deci, dacă vrei să impresionezi o femeie cu felul în care arăți, ia-ți timp și arată-i că ești preocupat de felul în care te prezinți în fața celorlalți. Aranjează-ți barba, curăță-ți unghiile, ai grijă cum îți este aranjat părul și poartă haine curate și care ți se potrivesc. Arată-i că ești un tip care are grijă de el și deține controlul asupra propriei vieți și vei deveni mult mai atractiv pentru ea.

Cum să treci de testele feminine


Femeilor le place să îi testeze pe bărbați pentru a vedea dacă sunt destul de încrezători și integri. Testul le ajută pe femei să afle dacă ceea ce vede, este adevărat sau dacă este doar un mod prin care el încearcă să le cucerească.

Dacă începi o conversație cu o femeie și ea îți spune că e cel mai banal lucru pe care l-a auzit, nu trebuie să te pierzi. Dacă te vei rușina și o vei numi, imediat, o cutră, ea va înțelege din asta că valoarea ta este zero.

Pentru a trece testul și a-i demonstra că faci parte din categoria bărbaților cu care merită să stea de vorbă, va trebui să-i arăți că nu ai nevoie de aprobarea ei. Ce poți să faci este să iei în considerare comentariul, dar să continui pe un alt subiect. Poate că ai putea să arunci o altă banalitate de tipul ” știi, n-ai simțul umorului, nu cred că relația noastră funcționează, ar trebui să divorțăm”. Dar cel mai bine ar fi să spui ”Da, e banal. Dar ce părere ai despre concertul de aseara ?”

Cum comunică femeile ? Cum construiești o relație cu ele ?

În comunicare, bărbații au tendința de a fi mult mai logici și orientați către date, în timp ce femeile sunt mult mai emoționale. Dacă întrebi un bărrbat ce a făcut azi, va începe să-ți facă o listă cu lucrurile pe care le-a făcut. Pentru bărbați, este un mod de a crea o relație.

Pentru femei, lista lucrurilor făcute nu crează conexiune și poate fi chiar plictisitoare. Ceea ce e mult mai interesant pentru ele este experiența și emoțiile aferente fiecărei experiențe. Așa că, dacă vrei să creezi o relație emoțională cu o femeie, e bine să pui întrebări care să poată descoperi acel conținut emoțional.

De exemplu, în loc sî întrebi ce a făcut azi, poți să întrebi ce a făcut-o să râdă astăzi. Dacă îți va povesti experiențele ei emoționale, ai șanse mari să simtă o legătură mult mai intensă cu tine.

Ce înseamnă sexul pentru femei și pentru bărbați ?


În legătură cu sexul, bărbații văd sexul ca pe un obiectiv, în timp ce femeile îl privesc ca pe o parte a relației. Diferențele dintre felul în care gândesc femeile și bărbații se reflectă și în felul în care ei tratează sexul.

Bărbații se concentrează cum să atingă momentul acela-orgasmul, indiferent dacă oferă sau primesc unul. Dacă și pentru femei, este în mare măsură adevărat, ele sunt totuși preocupate de experiență, ca întreg, de sentimentele care apar prin relația intimă. Dacă un bărbat este concentrat în mod special pe climax, nu va reuși să-i ofere unei femei o experiență care s-o facă să simtă că el este acela.

Așa că dacă bărbații vor să satisfacă o femeie în pat, e bine să fie preocupați mai puțin pe momentul final, ci să se ocupe de toate momentele experienței. Să conștientizeze cum se simt, cum se simte ea și să creeze acea conexiune care va construi o legătură emoțională. E bine să lase finalul să apară ca un moment inevitabil și nu să se concentreze doar pe a ajunge acolo.