Sfaturi bune pentru EA, într-o relație cu un EL

Dacă vrei să afli mai multe despre relațiile cu bărbații, poți să te înscrii la Newsletter sau să lași un comentariu la acest articol.

Vei afla care sunt cele mai bune sfaturi pentru oricare ”ea” în relația cu un ”el” pe care îl place.

Deși o scânteie de început îl face pe un bărbat să te placă și să te invite la o întâlnire, e nevoie de ceva mai mult pentru el, ca să-și dorească o relație serioasă. Adică, exclusiv cu tine. Pentru asta trebuie să simtă că nu mai are răbdare până nu devii doar a lui și că nu suportă deloc gândul că ai putea fi cu altcineva.

Dar tu nu trebuie nicicum să ai grijă de așa ceva.
Psihologia bărbaților este diferită de cea a femeilor, motiv din care uneori apar multe probleme de comunicare, iar în loc să obținem ce ne dorim, obținem exact contrariul.

Câteva sfaturi despre ce nu trebuie să faci atunci când îți place un bărbat și ți-ai dori o relație cu el, vor părea aproape împotriva tuturor reacțiilor tale naturale. Dar, de fapt, nu este așa. Femeile s-au obișnuit, mai ales în ultima vreme, să fie ele cele care determină cursul relației. Ori, tocmai acest lucru nu este natural. Așa că…

1

Nu începe acea discuție despre fidelitate

Dacă ești foarte interesată de unde merge relația ta și încotro se îndreaptă ea, va fi foarte greu să reziști tentației de a afla ce crede el despre asta.

Încercând să aduci vorba sau să deschizi o discuție despre asta, nu vei face decât să creezi stres și să faci ca lucrurile să se strice. Nu e treaba ta să te ocupi de stabilitatea relației. Treaba ta e să te ocupi de tine și de ce mai ai de făcut.

Chiar dacă mori de curiozitate să afli ce și cum, nu te lăsa pradă tentației de a aduce vorba despre așa-ceva !

2

Să nu cumva să încerci să convingi un bărbat !

Cu cât vei încerca mai mult să îi arăți cât de bine v-ar sta împreună și cât de bine ar fi dacă ați deveni un cuplu, cu atât vei face un bărbat să se simtă manipulat și încolțit. Ceea ce ție ți se pare normal, va declanșa exact reacția inversă. Nu e tocmai vibrația potrivită care să ducă la o relație.

Un bărbat se îndrăgostește atunci când simte că te poate face fericită cu ceea ce este el și dacă îți poate spune lucruri despre el. Dacă nu ajungi acolo, reacția va fi să-și protejeze sentimentele și să evite o conexiune.

3

Împărtășește-ți sentimentele

Când te simți bine alături de un bărbat, spune-i asta ! Sau măcar fă-l să înțeleagă. Deschizându-ți sufletul și arătându-ți sentimentele, veți trăi împreună o experiență pozitivă. Dacă e fericit atunci când te face fericită, atunci sigur va dori să repete isprava. Construind o fundație solidă din sentimente pozitive, este natural ca el să te vadă ca pe o parte plăcută a vieții sale și să vrea, la un moment dat, se asigure că vei rămâne acolo.

4

Spune ce îți dorești, cu el sau fără el

In loc să te străduiești să-l faci să vrea o relație cu tine, mai bine spune-i ce vise ai și ce ți-ai dori pentru viitor. De exemplu: ” Aș vrea să am o familie, cândva”. E mult mai util să fii concentrată pe propriile tale vise, decât pe a convinge pe cineva că e bine ce îți dorești tu. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce își dorește, nu ce își doresc ceilalți.

5

Menține-ți deschise opțiunile !

Întâlnirile sunt menite să te facă să afli ce ți-ai dori de la o relație. Nu poți face asta dacă te închizi într-un cerc. E nevoie să întâlnești mulți oameni, să descoperi ce ți-ar plăcea cu adevărat. E bine să eviți să faci dintr-un bărbat centrul vieții tale ! Amintește-ți mereu că primul jurământ de credință este acela făcut față de tine ! Chiar dacă îți place cineva, nu considera că trebuie să-i acorzi exclusivitate. N-a făcut, până la urmă, nicio cerere în acest sens.

Deci…ești liberă să mergi oriunde vrei și să vorbești cu cine dorești. Ba chiar să găsești pe cineva care îți place mai mult. Până la urmă, iubirea e un joc, un dans. Până la o relație oficială, exclusivitatea nu există. Fiindcă…nu există.

După cum se poate înțelege din aceste sfaturi, cheia către inima unui bărbat este să fii cea care îl place dar nu are, neapărat, nevoie de el. Dacă va crede că e norocos că te are în viața lui, va fi motivat să închidă jocul, înainte ca un alt bărbat să facă asta.

Relația exclusivă este un lucru diferit, din punct de vedere emoțional pentru un bărbat și pentru o femeie. Pentru a afla cum ajunge un bărbat să simtă cine e ”aleasa”, poți să te înscrii la newsletterul nostru.

Vei afla astfel:

  • Cum să faci să fii tu centrul atenției
  • Care este energia care face diferența în relația cu un bărbat
  • Formula prin care poți comunica sentimentele, astfel încât să creezi o conexiune reală cu cineva care îți place
  • Cum să obții și să menții o relație stabilă